Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vir Das: Losing It

Vir Das: Losing It

11/12/2018 | Flixfilm

Se Vir Das: Losing It på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Vir Das
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Der er mange problemer i verden, men Vir Das har også mange svar, når han diskuterer rejser, religion, sin barndom og meget mere i denne standup-special.


Se Vir Das: Losing It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVir Das: Losing It havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vir Das: Losing It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vir Das: Losing It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vir Das: Losing It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vir Das: Losing It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar