Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vir Das: Losing It

Vir Das: Losing It

11/12/2018 | Flixfilm

Vir Das: Losing It på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Marcus Raboy
Skuespillere: Vir Das
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Der er mange problemer i verden, men Vir Das har også mange svar, når han diskuterer rejser, religion, sin barndom og meget mere i denne standup-special.

Vir Das: Losing It havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vir Das: Losing It på YouTube.Se Vir Das: Losing It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vir Das: Losing It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vir Das: Losing It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vir Das: Losing It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vir Das: Losing It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar