Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vir Das: Outside In – The Lockdown Special

Vir Das: Outside In – The Lockdown Special

16/12/2020 | Flixfilm

Se Vir Das: Outside In – The Lockdown Special på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Vir Das
Skuespillere: Vir Das
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Drillerier på scenen får en anden og dybere mening, når komikeren optræder online for karantæneramte seere verden over fra sit hjem i Mumbai.

Vir Das: Outside In – The Lockdown Special havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vir Das: Outside In – The Lockdown Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vir Das: Outside In – The Lockdown Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vir Das: Outside In – The Lockdown Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vir Das: Outside In – The Lockdown Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vir Das: Outside In – The Lockdown Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar