Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Virgin River’ fortsætter efter sæson 5

‘Virgin River’ fortsætter efter sæson 5

18/05/2023 | Flixfilm

Mens vi går og venter på femte sæson af den romantiske komedieserie ‘Virgin River’, så kan Netflix nu afsløre, at serien også vender tilbage med sjette sæson.

Det fortalte streamingtjenesten ved et arrangement forleden.

Foruden ‘Virgin River’ sæson 6 kunne Netflix også fortælle, at den længeventede femte sæson vil få premiere til efteråret.

Det betyder dermed, at ventetiden bliver længere end et år, da fjerde sæson af vanvittigt populære serie havde premiere midt i sommerferien sidste år – nærmere bestemt den 20. juli, 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med annonceringen af sæson 6 viser det at Netflix stadig har stor tiltro til ‘Virgin River’ og at den fortsat nyder stor popularitet.

Det er nemlig ofte kun de helt store streamingtitler, som bliver fornyet med mere end en sæson, men holdet bag ‘Virgin River’ er altså sikret arbejde efter at sæson 5 lander på streamingtjenesten senere på året.

‘Virgin River’ sæson 4 og 5 bliver også annonceret på samme tid – kort efter premieren på sæson 3.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

‘Virgin River’ handler om en sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, og derfor flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

På rollelisten finder man Alexandra Breckenridge, som kendes fra ‘The Walking Dead’ og ‘This Is Us’, samt Martin Henderson, Tim Matheson, Annette O’Toole, Lauren Hammersley, Jenny Cooper, Colin Lawrence, og Daniel Gillies.

Serien er baseret på en bogserie af samme navn fra forfatter Robyn Carr, som er solgt i mere end 13 millioner eksemplarer. Der er mere end 20 bøger i serien, og der skulle dermed være rigeligt materiale til de kommende sæsoner.

Se ‘Virgin River‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar