Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Virgin River’ sæson 4 og 5 på vej

‘Virgin River’ sæson 4 og 5 på vej

21/09/2021 | Flixfilm

Virgin River saeson 4 5

Hvad der normalt er forbeholdt de helt store streamingtitler, så har Netflix overraskende valgt at forlænge den populære romantiske komedieserie ‘Virgin River’ med hele to sæsoner.

Det betyder dermed at der både er en sæson 4 og en sæson 5 i vente.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Det er lidt over en måned siden, at tredje sæson af ‘Virgin River’ havde premiere på streamingtjenesten, og den må har haft imponerende tilslutning siden, at Netflix forpligter sig til at lave flere sæsoner, som omfatter i alt 20 episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Virgin River’ handler om en sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, og derfor flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' sæson 5 er allerede på tegnebrættet

På rollelisten finder man Alexandra Breckenridge, som kendes fra ‘The Walking Dead’ og ‘This Is Us’, samt Martin Henderson, Tim Matheson, Annette O’Toole, Lauren Hammersley, Jenny Cooper, Colin Lawrence, og Daniel Gillies.

Serien er baseret på en bogserie af samme navn fra forfatter Robyn Carr, som er solgt i mere end 13 millioner eksemplarer. Der er mere end 20 bøger i serien, og der skulle dermed være rigeligt materiale til mange flere sæsoner end allerede annonceret.

Det forventes, at ‘Virgin River’ sæson 4 får premiere på streamingtjenesten i 2022.

Se ‘Virgin River‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar