Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Virgin River’ sæson 5 får premieredato

‘Virgin River’ sæson 5 får premieredato

02/08/2023 | Flixfilm

Netflix er snart klar med mere romantik og hverdagsdrama når femte sæson af den populære serie ‘Virgin River’ får premiere på streamingtjenesten.

De første 10 episoder af ‘Virgin River’ sæson 5 kan streames fra den 7. september, mens at der kommer to juleafsnit i slutningen af november.

Det bekræfter Netflix, som samtidig fastslår at der er meget mere i vente: En sjette sæson af ‘Virgin River’ er nemlig allerede på vej!

Den amerikanske romantiske serie følger beboerne i en nordlig californiske by, herunder borgmester Hope (Annette O’Toole), byens læge Doc (Tim Matheson), barchefen Jack (Martin Henderson), sygeplejerskepraktiserende Mel (Alexandra Breckenridge) og kokken Preacher (Colin Lawrence).

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Virgin River’ sæson 5 vil man får svar på alle de ubesvarede spørgsmål fra sæson 4; Hvad vil der ske med Vince, Paige, Christopher og Preacher? Hvilke problemer har Brady igen rodet sig ud i? Hvem er egentlig faderen til Charmaines babyer?

LÆS OGSÅ:   'Ehrengard' indtager top 10 over hele verden

Herudover vil man opleve overraskende nye forhold, et chokerende brud, en svær retssag, et hjerteskærende farvel og en skovbrand, der truer byen og samler nogle af beboerne i Virgin River, mens det river andre fra hinanden.

Moderrolle tvinger Mel til at træffe en stor beslutning om sin fremtid på klinikken, mens hendes graviditet skaber en uventet følelsesmæssig forbindelse til hendes fortid. Jack kampen op med nogle længe ventede konfrontationer – med sine egne dæmoner og selvfølgelig med Charmaine.

Se ‘Virgin River‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan streames fra den 7. september.
Skriv kommentar