Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Virunga – Historien om nationalparkens beskyttere

Virunga – Historien om nationalparkens beskyttere

28/07/2014 | Flixfilm

virunga dokumentar netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix fortsætter deres oprustning af dokumentarfilm med Virunga, en film om modige menneskers kamp for at beskytte Virunga National Park i Congo, Afrika. Virunga får eksklusiv premiere på Netflix senere på året.

Virunga National Park er en af ​​de mest biologisk mangfoldige steder i verden og hjem til de sidste af klodens unikke bjerggorillaer.

I dokumentaren følger man en gruppe park rangers (parkbetjente) i Virunga National Park, som består af en tidligere børnesoldat, en dyrepasser for forældreløse gorillaer og en belgisk miljøforkæmper. Gruppen kæmper for at beskytte parken, som er på UNESCOS verdensarvsliste, fra bevæbnede militser, krybskytter og andre mens et oprør bryder ud over hele landet.

Da den nye M23-oprørsgruppe erklærer krig i maj 2012, truer en ny konflikt livet og stabiliteten af alt, hvad de har arbejdet så hårdt for at beskytte.

LÆS OGSÅ   Nu kommer efterfølgeren til kontroversiel, erotisk Netflix-film; '365 Days'

Artiklen fortsætter under annoncen

Virunga er en sand historie om en gruppe modige mennesker, som risikerer deres liv for at skabe en bedre fremtid i en del af Afrika, der er glemt af resten af verdenen.

Dokumentarfilmen Virunga bliver eksklusivt tilgængelig i alle Netflix-lande og har premiere senere på året.

Virunga er den seneste dokumentar i rækken, som Netflix har købt de eksklusive rettigheder til. Senere på året får Mission Blue, E-Team og Print the Legend ligeledes premiere på filmtjenesten.

Netflix offenliggjorde sidste års deres fokus på eksklusive dokumentarfilm, som en del af deres oprustning af unikt indhold. Netflix har selv udtalt, at dokumentarer har en stor seerskare på streamingtjenesten.
Skriv kommentar