Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Virunga

07/11/2014 | Flixfilm

Se Virunga på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, War
Instruktør: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: André Bauma, Emmanuel de Merode, Mélanie Gouby, Rodrigue Mugaruka Katembo
Spilletid: 100 min
Land: UK, Congo
Sprog: English, French, Swahili
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Den utrolige og sande historie om de parkbetjente, der sætter livet på spil for at redde Afrikas mest dyrebare nationalpark og de truede gorillaer, som lever der.


Se Virunga på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVirunga havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Virunga ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Virunga herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Virunga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Virunga stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar