Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Virunga

07/11/2014 | Flixfilm

Virunga på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, War
Instruktion: Orlando von Einsiedel
Skuespillere: André Bauma, Emmanuel de Merode, Mélanie Gouby
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, The Democratic Republic of Congo
Sprog: English, French, Swahili
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den utrolige og sande historie om de parkbetjente, der sætter livet på spil for at redde Afrikas mest dyrebare nationalpark og de truede gorillaer, som lever der.

Virunga havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Virunga på YouTube.Se Virunga på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Virunga ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Virunga stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Virunga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Virunga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar