Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Violin Player

The Violin Player

06/10/2020 | Flixfilm

Se The Violin Player på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Paavo Westerberg
Skuespillere: Matleena Kuusniemi, Olavi Uusivirta, Kim Bodnia, Samuli Edelmann
Spilletid: 124 min
Land: Finland
Sprog: English, Finnish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ulykke ødelægger Karins karriere, som i stedet arbejder som underviser. Hun falder en af sine elever og prøver at skaffe ham en plads i sin tidligere elskers orkester.Se The Violin Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Violin Player (Violinisten) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Violin Player (Violinisten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Violin Player:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Violin Player (Violinisten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Violin Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar