Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Violin Player

The Violin Player

06/10/2020 | Flixfilm

The Violin Player på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ulykke ødelægger Karins karriere, som i stedet arbejder som underviser. Hun falder en af sine elever og prøver at skaffe ham en plads i sin tidligere elskers orkester.

The Violin Player (Violinisten) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Violin Player på YouTube.Se The Violin Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Violin Player (Violinisten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Violin Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Violin Player, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Violin Player (Violinisten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar