Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viva Belarus!

Viva Belarus!

07/05/2021 | Flixfilm

Viva Belarus! på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Krzysztof Lukaszewicz
Skuespillere: Dzmitry Vinsent Papko, Karolina Gruszka, Anatoliy Kot
Spilletid: 102 min
Land: Poland, Belarus
Sprog: Belarusian, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Under et diktatorisk styre bliver en aktivistisk rockmusiker indkaldt til hæren, og hans oplevelser giver opmuntring til de oprørske unge. Baseret på virkelige hændelser.

Viva Belarus! havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Viva Belarus! på YouTube.Se Viva Belarus! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Viva Belarus! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viva Belarus! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Viva Belarus!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Viva Belarus! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar