Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Viva la banda de Mozart

Viva la banda de Mozart

27/09/2022 | Flixfilm

Viva la banda de Mozart på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Oplev The Mozart Band og dets fire unge medlemmer: Mozart, Beethoven, Chopin og Verdi, når de udlever et væld af klassiske symfoniske eventyr.Se Viva la banda de Mozart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Viva la banda de Mozart havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Viva la banda de Mozart på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Viva la banda de Mozart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Viva la banda de Mozart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Viva la banda de Mozart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Viva la banda de Mozart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar