Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vivah

03/07/2020 | Flixfilm

Se Vivah på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Family, Musical, Romance
Instruktør: Sooraj R. Barjatya
Skuespillere: Shahid Kapoor, Amrita Rao, Anupam Kher, Alok Nath
Spilletid: 160 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Et ungt par, der skal indgå et arrangeret ægteskab, nyder forlovelsestiden, indtil et uheld få dage før brylluppet sætter deres spirende kærlighed på prøve.


Se Vivah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vivah havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vivah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vivah:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vivah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vivah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar