Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vivah

03/07/2020 | Flixfilm

Se Vivah på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktion: Sooraj R. Barjatya
Skuespillere: Shahid Kapoor, Amrita Rao, Anupam Kher
Spilletid: 160 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et ungt par, der skal indgå et arrangeret ægteskab, nyder forlovelsestiden, indtil et uheld få dage før brylluppet sætter deres spirende kærlighed på prøve.

Vivah havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vivah på YouTube.Se Vivah på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vivah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vivah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vivah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vivah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar