Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vizontele Tuuba

Vizontele Tuuba

14/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Vizontele Tuuba på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Yilmaz Erdogan
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Tarik Akan, Demet Akbag, Deniz Akkaya
Spilletid: 111 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Dutch, English, French, German
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Mens borgerkrigen truer, bliver en tv-besat tyrkisk by helt forvirret, da en bureaukrat og hans datter ankommer for at modernisere deres bibliotek.


Se Vizontele Tuuba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vizontele Tuuba havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vizontele Tuuba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vizontele Tuuba herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vizontele Tuuba er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vizontele Tuuba stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar