Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vizontele Tuuba

Vizontele Tuuba

14/03/2017 | Flixfilm

Se Vizontele Tuuba på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Yilmaz Erdogan
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Tarik Akan, Demet Akbag, Deniz Akkaya
Spilletid: 111 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Dutch, English, French, German
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Mens borgerkrigen truer, bliver en tv-besat tyrkisk by helt forvirret, da en bureaukrat og hans datter ankommer for at modernisere deres bibliotek.


Se Vizontele Tuuba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVizontele Tuuba havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vizontele Tuuba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vizontele Tuuba herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vizontele Tuuba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vizontele Tuuba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar