Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vlast (Power)

Vlast (Power)

01/06/2014 | Flixfilm

Se Vlast (Power) på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Cathryn Collins
Skuespillere: N/A
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Dokumentarist Cathryn Collins får sin instruktørdebut med et skarpt portræt af den politiske magtudvikling i Rusland via oliedirektøren Mikhail Borisovich Khodorkovsky.


Se Vlast (Power) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVlast (Power) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vlast (Power) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vlast (Power) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vlast (Power) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vlast (Power) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar