Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vogterne

10/03/2021 | Flixfilm

Vogterne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens en gruppe børn og deres lærere oplever naturens storhed på en udflugt i bjergene, må de søge efter en campist, der er gået ind i skoven på egen hånd.

Vogterne havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vogterne på YouTube.Se Vogterne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vogterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vogterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vogterne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vogterne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar