Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Voice

01/03/2020 | Flixfilm

Se Voice på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Hana, Eun-seo Son, Hyuk Jang, Kwon Yul
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En kriminalbetjent, hvis kone blev myrdet af en seriemorder, går sammen med en grøn betjent, der er dygtig til stemmeprofilering og er tynget af mordet på sin far.


Se Voice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVoice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Voice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar