Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Voice from the Stone

Voice from the Stone

01/11/2017 | Flixfilm

Se Voice from the Stone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Eric D. Howell
Skuespillere: Emilia Clarke, Marton Csokas, Caterina Murino, Remo Girone
Spilletid: 94 min
Land: USA, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Mens hun forsøger at hjælpe en lille dreng med at komme sig over sin mors død, får en sygeplejerske mistanke om, at mystiske kræfter er i spil.


Se Voice from the Stone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVoice from the Stone havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voice from the Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Voice from the Stone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Voice from the Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voice from the Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar