Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Voice

05/11/2019 | Flixfilm

Voice på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short
Instruktion: Sophia Winters
Skuespillere: Kyndal Evers
Spilletid: 7 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne genindspilning af den koreanske thriller går en anerkendt detektiv og en talentfuld betjent sammen for at finde den morder, der slog deres kære ihjel.

Voice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Voice på YouTube.Se Voice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Voice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar