Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Voice

05/11/2019 | Flixfilm

Se Voice på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne genindspilning af den koreanske thriller går en anerkendt detektiv og en talentfuld betjent sammen for at finde den morder, der slog deres kære ihjel.Se Voice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Voice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Voice:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar