Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Voices of Fire

Voices of Fire

20/11/2020 | Flixfilm

Voices of Fire på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Music, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Marcus Richardson, Shakara Monique, Keith Ball
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne kristne dokumentarserie skaber biskop Ezekiel Williams et inspirerende, utraditionelt gospelkor med hjælp fra sin nevø, superstjernen Pharrell.Se Voices of Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Voices of Fire (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Voices of Fire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Voices of Fire (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voices of Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Voices of Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voices of Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar