Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Voices of Fire

Voices of Fire

20/11/2020 | Flixfilm

Se Voices of Fire på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Music, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ezekiel Williams
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne kristne dokumentarserie skaber biskop Ezekiel Williams et inspirerende, utraditionelt gospelkor med hjælp fra sin nevø, superstjernen Pharrell.Se Voices of Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Voices of Fire (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voices of Fire (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voices of Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voices of Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar