Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Voltron: Legendary Defender

Voltron: Legendary Defender

14/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Voltron: Legendary Defender på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kimberly Brooks, Josh Keaton, Tyler Labine, Jeremy Shada
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I en helt ny serie slår fem usandsynlige helte og deres flyvende robotløver sig sammen om at skabe den mægtige Voltron og forsvare universet mod onde kræfter.


Se Voltron: Legendary Defender på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Voltron: Legendary Defender herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Voltron: Legendary Defender er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore