Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Voltron: Legendary Defender

Voltron: Legendary Defender

14/12/2018 | Flixfilm

Voltron: Legendary Defender på Netflix

Produktionsår: 2016–2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeremy Shada, Bex Taylor-Klaus, Tyler Labine
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I en helt ny serie slår fem usandsynlige helte og deres flyvende robotløver sig sammen om at skabe den mægtige Voltron og forsvare universet mod onde kræfter.

Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Voltron: Legendary Defender på YouTube.Se Voltron: Legendary Defender på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voltron: Legendary Defender (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Voltron: Legendary Defender, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voltron: Legendary Defender er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Voltron: Legendary Defender

  1. Lærke - kl. 19:38, 03-12-2019:

    Elsker Voltron og håber virkelig at der kommer flere sæsoner!

Skriv kommentar