Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Volver

15/03/2018 | Flixfilm

Se Volver på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Pedro Almodóvar
Skuespillere: Penélope Cruz, Carmen Maura, Lola Dueñas, Blanca Portillo
Spilletid: 121 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I et forsøg på at løse problemer, som ikke blev løst, mens hun var i live, vender en kvinde tilbage til sin fødeby i La Mancha-regionen i Spanien – som et genfærd.


Se Volver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVolver havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Volver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Volver herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Volver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Volver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar