Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Vores mand i Amerika

Vores mand i Amerika

13/08/2023 | Flixfilm

Vores mand i Amerika på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Danmarks ambassadør i USA iværksætter en dristig plan for at hjælpe sit hjemland under 2. verdenskrig, mens han håndterer sine egne personlige udfordringer.Se Vores mand i Amerika på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vores mand i Amerika havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vores mand i Amerika på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vores mand i Amerika ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vores mand i Amerika stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vores mand i Amerika, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vores mand i Amerika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar