Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vores Mødre, Vores Fædre

Vores Mødre, Vores Fædre

24/12/2013 | Flixfilm

Se Vores Mødre, Vores Fædre på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dette er historien om fem mænd og kvinders liv mellem 1941 og 1945, hvis venskab kommer til at vare livet ud. Men de forstår ikke, hvordan krigen vil forandre dem.


Se Vores Mødre, Vores Fædre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vores Mødre, Vores Fædre havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vores Mødre, Vores Fædre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vores Mødre, Vores Fædre:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vores Mødre, Vores Fædre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vores Mødre, Vores Fædre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar