Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Voyagers

Voyagers

20/06/2023 | Flixfilm

Voyagers på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Neil Burger
Skuespillere: Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp
Spilletid: 108 min
Land: United States, Czech Republic, Romania, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En ekspedition til en fremmed planet ender i kaos, da de unge passagerer opdager, at de bliver manipuleret gennem et kemisk stof.Se Voyagers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Voyagers havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Voyagers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Voyagers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voyagers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Voyagers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voyagers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar