Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Voyeur

01/12/2017 | Flixfilm

Se Voyeur på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Myles Kane, Josh Koury
Skuespillere: Gay Talese, Gerald Foos, Morgan Entrekin, Anita Foos
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den legendariske journalist Gay Talese afslører en motelejer, der udspionerede sine gæster i årtier. Men den afslørende historie bliver snart en skandale i sig selv.


Se Voyeur på Netflix


Læs vores anmeldelse af Voyeur

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVoyeur havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Voyeur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Voyeur herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Voyeur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voyeur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar