Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Voyeur

01/12/2017 | Flixfilm

Se Voyeur på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Myles Kane, Josh Koury
Skuespillere: Gay Talese, Gerald Foos, Nan Talese
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Den legendariske journalist Gay Talese afslører en motelejer, der udspionerede sine gæster i årtier. Men den afslørende historie bliver snart en skandale i sig selv.

Voyeur havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Voyeur på Netflix
Læs vores anmeldelse af Voyeur

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Voyeur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Voyeur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Voyeur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Voyeur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar