Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

VS.

01/06/2019 | Flixfilm

Se VS. på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Music
Instruktør: Ed Lilly
Skuespillere: Nicholas Pinnock, Connor Swindells, Fola Evans-Akingbola, Joivan Wade
Spilletid: 99 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En ung mand, der er i familiepleje, finder sit kald i undergrundsrappen. Men da hans mor vender tilbage, bringer hun et helt livs smerte med sig.


Se VS. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVS. havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om VS. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til VS. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til VS. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at VS. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar