Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » W. Kamau Bell: Private School Negro

W. Kamau Bell: Private School Negro

27/06/2018 | Flixfilm

Se W. Kamau Bell: Private School Negro på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Shannon Hartman
Skuespillere: W. Kamau Bell
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Komikeren W. Kamau Bell joker om børneopdragelse i Trump-æraen, ytringsfrihed, børne-tv og meget mere.

W. Kamau Bell: Private School Negro havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se W. Kamau Bell: Private School Negro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om W. Kamau Bell: Private School Negro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at W. Kamau Bell: Private School Negro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame W. Kamau Bell: Private School Negro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til W. Kamau Bell: Private School Negro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar