Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » W le donne

W le donne

04/06/2021 | Flixfilm

W le donne på Netflix

Produktionsår: 1984–1986
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Andrea Giordana, Amanda Lear, Maurizio Micheli
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: En italiensk-amerikansk sanger, der må afslutte sin militærtjeneste, mens han er på turné, står over for den ultimative test, da han falder for sin obersts datter.

W le donne havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til W le donne på YouTube.Se W le donne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om W le donne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at W le donne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame W le donne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til W le donne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar