Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » W – Two Worlds Apart

W – Two Worlds Apart

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se W – Two Worlds Apart på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at være blevet trukket ind i webtoonverdenen skabt af hendes far bliver en pige indblandet i et mordmysterium, der involverer historiens helt.


Se W – Two Worlds Apart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


W – Two Worlds Apart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om W – Two Worlds Apart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til W – Two Worlds Apart herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til W – Two Worlds Apart er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at W – Two Worlds Apart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar