Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wadjda

30/04/2020 | Flixfilm

Se Wadjda på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Haifaa Al-Mansour
Skuespillere: Reem Abdullah, Waad Mohammed, Abdullrahman Al Gohani, Ahd
Spilletid: 98 min
Land: Saudi Arabia, Netherlands, Germany, Jordan, United Arab Emirates, USA
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En ihærdig 10-årig ønsker sig en ny cykel, så hun kan slå sin ven (en dreng), når de kører om kap. Men det vil kræve stor opfindsomhed at få en.Se Wadjda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wadjda (Den grønne cykel) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wadjda (Den grønne cykel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wadjda:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wadjda (Den grønne cykel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wadjda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar