Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waffle Street

Waffle Street

02/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Waffle Street på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Eshom Nelms, Ian Nelms
Skuespillere: James Lafferty, Danny Glover, Julie Gonzalo, Dale Dickey
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En tidligere investeringsrådgiver bliver rystet over sin rolle i finanskrisen i 2008. Han er desperat efter et job og får arbejde som tjener på en café.


Se Waffle Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Waffle Street havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Waffle Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Waffle Street herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Waffle Street er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waffle Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar