Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waffles + Mochi

Waffles + Mochi

16/03/2021 | Flixfilm

Waffles + Mochi på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Obama, Piotr Michael, Michelle Zamora
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: De nysgerrige dukkevenner Vaffel og Mochi rejser verden rundt og udforsker mad og kultur, mens de lærer, hvordan man laver mad af friske ingredienser.

Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waffles + Mochi på YouTube.Se Waffles + Mochi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waffles + Mochi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waffles + Mochi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar