Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waffles + Mochi

Waffles + Mochi

16/03/2021 | Flixfilm

Se Waffles + Mochi på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Diona Elise Burnett, Taleia Gilliam, Andy Hayward, Piotr Michael
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: De nysgerrige dukkevenner Vaffel og Mochi rejser verden rundt og udforsker mad og kultur, mens de lærer, hvordan man laver mad af friske ingredienser.

Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Waffles + Mochi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waffles + Mochi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waffles + Mochi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waffles + Mochi (Vaffel og Mochi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar