Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waffles + Mochi’s Holiday Feast

Waffles + Mochi’s Holiday Feast

23/11/2021 | Flixfilm

Waffles + Mochi’s Holiday Feast på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Obama, Piotr Michael, Michelle Zamora
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Til den allerførste Vinterfest finder Vaffel og Mochi ud af, at højtidstraditioner ikke kun handler om mad. De handler om at skabe minder sammen med dem, man elsker.

Waffles + Mochi’s Holiday Feast havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waffles + Mochi’s Holiday Feast på YouTube.Se Waffles + Mochi’s Holiday Feast på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Waffles + Mochi’s Holiday Feast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waffles + Mochi’s Holiday Feast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waffles + Mochi’s Holiday Feast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waffles + Mochi’s Holiday Feast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar