Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waffles + Mochi’s Restaurant

Waffles + Mochi’s Restaurant

17/10/2022 | Flixfilm

Waffles + Mochi’s Restaurant på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Obama, Piotr Michael, Michelle Zamora
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Vaffel og Mochi elsker mad og kokkererer løs i deres helt egen restaurant, hvor sultne kunder vælter ind for at få smagsoplevelser fra hele verden.

Waffles + Mochi’s Restaurant (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waffles + Mochi’s Restaurant på YouTube.Se Waffles + Mochi’s Restaurant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Waffles + Mochi’s Restaurant (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waffles + Mochi’s Restaurant (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waffles + Mochi’s Restaurant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waffles + Mochi’s Restaurant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar