Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wagons East

Wagons East

15/12/2015 | Flixfilm

Se Wagons East på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Adventure, Comedy, Western
Instruktør: Peter Markle
Skuespillere: Joe Bays, Abraham Benrubi, Jill Boyd, John Candy
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da livet i det gamle, vilde vesten bliver lige hårdt nok, hyrer en flok lurvede nybyggere en fordrukken vognstyrer til at føre dem tilbage til civilisationen.


Se Wagons East på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWagons East havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wagons East ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wagons East herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wagons East er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wagons East stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar