Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wagons East

Wagons East

15/12/2015 | Flixfilm

Wagons East på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Adventure, Comedy, Western
Instruktion: Peter Markle
Skuespillere: John Candy, Joe Bays, Abraham Benrubi
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Sioux
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da livet i det gamle, vilde vesten bliver lige hårdt nok, hyrer en flok lurvede nybyggere en fordrukken vognstyrer til at føre dem tilbage til civilisationen.

Wagons East havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wagons East på YouTube.Se Wagons East på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wagons East ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wagons East stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wagons East, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wagons East er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar