Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wait, My Youth

Wait, My Youth

28/10/2019 | Flixfilm

Wait, My Youth på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Li Jia Qi, Yiqin Zhao
Spilletid: N/A
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Seks håbefulde venner begiver sig ind i voksenlivet og oplever øjeblikke, der bringer dem tættere sammen, splitter dem, og får dem til at forelske sig.

Wait, My Youth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wait, My Youth på YouTube.Se Wait, My Youth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wait, My Youth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wait, My Youth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wait, My Youth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wait, My Youth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar