Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waiting for “Superman”

Waiting for “Superman”

22/04/2015 | Flixfilm

Waiting for “Superman” på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktion: Christopher Guest
Skuespillere: Christopher Guest, Fred Willard, Catherine O'Hara
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dynamiske dokumentar sammenvæver historier om studerende, undervisere og reformtilhængere for at kaste lys over USA fejlende skolesystem.

Waiting for “Superman” havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waiting for “Superman” på YouTube.Se Waiting for “Superman” på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Waiting for “Superman” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waiting for “Superman” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waiting for “Superman”, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waiting for “Superman” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar