Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waiting for “Superman”

Waiting for “Superman”

22/04/2015 | Flixfilm

Se Waiting for “Superman” på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktør: Christopher Guest
Skuespillere: Deborah Theaker, Michael Hitchcock, Scott Williamson, Larry Miller
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dynamiske dokumentar sammenvæver historier om studerende, undervisere og reformtilhængere for at kaste lys over USA fejlende skolesystem.


Se Waiting for “Superman” på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWaiting for “Superman” havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Waiting for “Superman” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Waiting for “Superman” herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Waiting for “Superman” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waiting for “Superman” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar