Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waiting for “Superman”

Waiting for “Superman”

22/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Waiting for “Superman” på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy
Instruktør: Christopher Guest
Skuespillere: Deborah Theaker, Michael Hitchcock, Scott Williamson, Larry Miller
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne dynamiske dokumentar sammenvæver historier om studerende, undervisere og reformtilhængere for at kaste lys over USA fejlende skolesystem.


Se Waiting for “Superman” på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Waiting for “Superman” havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Waiting for “Superman” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Waiting for “Superman” herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Waiting for “Superman” er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waiting for “Superman” stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar