Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wake Up

04/11/2013 | Flixfilm

Se Wake Up på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Chloe Crespi, Jonas Elrod
Skuespillere: Jonas Elrod, Mara Evans, Richard A. Friedman, Richard Elrod
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Denne dokumentar er filmet over tre år og følger Jonas Elrod, der vågnede op en dag og kunne se engle, dæmoner og spøgelser.


Se Wake Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWake Up havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wake Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wake Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wake Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wake Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar