Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wakfu

06/04/2018 | Flixfilm

Se Wakfu på Netflix

Indspilningsår: 2008–2017
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fanny Bloc, Geneviève Doang, Jules de Jongh, Thomas Guitard
Spilletid: 24 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne animerede serie er baseret på onlineeventyrspillet og følger den 12-årige Yugo, som anvender mystiske kræfter i sin søgen efter sin rigtige familie.


Se Wakfu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Wakfu (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wakfu (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Wakfu:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wakfu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wakfu (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar