Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk Hard: The Dewey Cox Story

Walk Hard: The Dewey Cox Story

11/01/2017 | Flixfilm

Walk Hard: The Dewey Cox Story på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Jake Kasdan
Skuespillere: John C. Reilly, Jenna Fischer, David Krumholtz
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: John C. Reilly har hovedrollen som et pop-ikon, der mødes med stjerner som Elvis og Beatles, i denne parodi på en musikalsk biografi.

Walk Hard: The Dewey Cox Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Walk Hard: The Dewey Cox Story på YouTube.Se Walk Hard: The Dewey Cox Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Walk Hard: The Dewey Cox Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk Hard: The Dewey Cox Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Walk Hard: The Dewey Cox Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Walk Hard: The Dewey Cox Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar