Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk Hard: The Dewey Cox Story

Walk Hard: The Dewey Cox Story

11/01/2017 | Flixfilm

Se Walk Hard: The Dewey Cox Story på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jake Kasdan
Skuespillere: Nat Faxon, John C. Reilly, Tim Meadows, Conner Rayburn
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: John C. Reilly har hovedrollen som et pop-ikon, der mødes med stjerner som Elvis og Beatles, i denne parodi på en musikalsk biografi.


Se Walk Hard: The Dewey Cox Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWalk Hard: The Dewey Cox Story havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walk Hard: The Dewey Cox Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walk Hard: The Dewey Cox Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walk Hard: The Dewey Cox Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk Hard: The Dewey Cox Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar