Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk of Shame

Walk of Shame

01/12/2015 | Flixfilm

Walk of Shame på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter et ukarakteristisk onenightstand i fuldskab ender en spirende nyhedsvært på en vild gåtur gennem Los Angeles uden bil, penge eller hukommelse.

Walk of Shame havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Walk of Shame på YouTube.Se Walk of Shame på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Walk of Shame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk of Shame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Walk of Shame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Walk of Shame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar