Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk of Shame

Walk of Shame

01/12/2015 | Flixfilm

Se Walk of Shame på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Efter et ukarakteristisk onenightstand i fuldskab ender en spirende nyhedsvært på en vild gåtur gennem Los Angeles uden bil, penge eller hukommelse.


Se Walk of Shame på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWalk of Shame havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walk of Shame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walk of Shame herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walk of Shame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk of Shame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar