Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk. Ride. Rodeo.

Walk. Ride. Rodeo.

08/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Walk. Ride. Rodeo. på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Conor Allyn
Skuespillere: Spencer Locke, Missi Pyle, Bailey Chase, Alyvia Alyn Lind
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I kølvandet på en lammende ulykke sværger en mesterlig rodeorytter at komme op på hesten og konkurrere igen. Baseret på en sand historie.


Se Walk. Ride. Rodeo. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Walk. Ride. Rodeo. havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walk. Ride. Rodeo. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walk. Ride. Rodeo. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walk. Ride. Rodeo. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk. Ride. Rodeo. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar