Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walk the Line

Walk the Line

15/01/2019 | Flixfilm

Se Walk the Line på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: James Mangold
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick
Spilletid: 136 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne anmelderroste film følger countrysangeren Johnny Cash fra hans arbejde på en gård i Arkansas til hans tid i Sun Studios i Memphis.

Walk the Line havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Walk the Line på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Walk the Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walk the Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Walk the Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Walk the Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar