Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walking on Sunshine

Walking on Sunshine

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Walking on Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Max Giwa, Dania Pasquini
Skuespillere: Greg Wise, Hannah Arterton, Annabel Scholey, Giulio Berruti
Spilletid: 97 min
Land: UK, USA, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Til lyden af 80'erne når Taylors liv et lavpunkt, da hun finder ud af, at hendes søsters forlovede er den samme lækre drømmefyr, som hun mødte på en tidligere ferie.


Se Walking on Sunshine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Walking on Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walking on Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walking on Sunshine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walking on Sunshine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walking on Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar