Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walking on Sunshine

Walking on Sunshine

01/10/2017 | Flixfilm

Walking on Sunshine på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktion: Max Giwa, Dania Pasquini
Skuespillere: Danny Kirrane, Annabel Scholey, Greg Wise
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, United States, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Til lyden af 80'erne når Taylors liv et lavpunkt, da hun finder ud af, at hendes søsters forlovede er den samme lækre drømmefyr, som hun mødte på en tidligere ferie.

Walking on Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Walking on Sunshine på YouTube.Se Walking on Sunshine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Walking on Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walking on Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Walking on Sunshine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Walking on Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar