Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walking on Sunshine

Walking on Sunshine

01/10/2017 | Flixfilm

Se Walking on Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Max Giwa, Dania Pasquini
Skuespillere: Greg Wise, Annabel Scholey, Giulio Berruti, Hannah Arterton
Spilletid: 97 min
Land: UK, USA, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Til lyden af 80'erne når Taylors liv et lavpunkt, da hun finder ud af, at hendes søsters forlovede er den samme lækre drømmefyr, som hun mødte på en tidligere ferie.

Walking on Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Walking on Sunshine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Walking on Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walking on Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Walking on Sunshine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Walking on Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar