Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walking Tall

Walking Tall

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Walking Tall på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime
Instruktør: Kevin Bray
Skuespillere: Michael Bowen, Johnny Knoxville, Dwayne Johnson, Neal McDonough
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Elitesoldaten Chris vender tilbage til sin fødeby og opdager, at hans gamle skolekammerat Jay har forvandlet byen til en lastens hule med strip og hasardspil.


Se Walking Tall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Walking Tall havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walking Tall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walking Tall herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walking Tall er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walking Tall stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar