Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wall Street: Money Never Sleeps

Wall Street: Money Never Sleeps

01/08/2017 | Flixfilm

Se Wall Street: Money Never Sleeps på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Richard Stratton, Harry Kerrigan, Michael Douglas, Carey Mulligan
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Jake forsøger at reparere det ødelagte forhold mellem sin forlovede, Winnie, og hendes far, Gordon Gekko, mens han tager hævn for sin mentor, Lous skæbne.


Se Wall Street: Money Never Sleeps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWall Street: Money Never Sleeps havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wall Street: Money Never Sleeps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wall Street: Money Never Sleeps herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wall Street: Money Never Sleeps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wall Street: Money Never Sleeps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar