Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wall Street

Wall Street

15/11/2013 | Flixfilm

Se Wall Street på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Charlie Sheen, Tamara Tunie, Franklin Cover, Chuck Pfeiffer
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En initiativrig, ung børsmægler bliver tryllebundet af en skamløs og grådig Wall Street-spekulant med skruppelløse taktikker.


Se Wall Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWall Street havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wall Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wall Street herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wall Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wall Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar