Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

01/04/2020 | Flixfilm

Se Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short, Comedy, Drama, Mystery
Instruktør: Ian McCulloch
Skuespillere: George Demas, Nina Hellman, Annie Parisse, Dallas Roberts
Spilletid: 19 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: Da byens prisbelønnede grøntsager begynder at forsvinde, må den osteelskende opfinder Walter og hans hund Trofast fange den store, mystiske og meget behårede tyveknægt!

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (Walter og Trofast: Det store grøntsagskup) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (Walter og Trofast: Det store grøntsagskup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (Walter og Trofast: Det store grøntsagskup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar