Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Walt Before Mickey

Walt Before Mickey

05/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Walt Before Mickey på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Khoa Le
Skuespillere: Thomas Ian Nicholas, Jon Heder, Armando Gutierrez, David Henrie
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Dette portræt af Walt Disney følger ham fra Missouri til Hollywood, og hvordan han håndterer store gennembrud, hårde forretningsaftaler og spirende forelskelse.


Se Walt Before Mickey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Walt Before Mickey havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Walt Before Mickey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Walt Before Mickey herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Walt Before Mickey er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Walt Before Mickey stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar