Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Walter White og Jesse Pinkman er tilbage i ‘Better Call Saul’

Walter White og Jesse Pinkman er tilbage i ‘Better Call Saul’

10/04/2022 | Flixfilm

breaking bad better call saul walter white netflix

To gamle kendinge dukker op i den sjette og sidste sæson af ‘Better Call Saul’, som har premiere på Netflix den 19. april.

Det står klart efter at skaberne Vince Gilligan og Peter Gould ikke længere kunne holde munden lukket.

Bryan Cranston og Aaron Paul, der kendes som henholdsvis Walter White og Jesse Pinkman fra ‘Breaking Bad’, dukker nemlig op i de sidste episoder.

Det bekræfter de til flere amerikanske medier.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Better Call Saul’ er udviklet af ‘Breaking Bad’-skaberne og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra ‘Breaking Bad’ og fortæller historien om Saul i årene inden han blev den kyniske advokat for kemilæreren Walter White.

Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul Goodman klarer det hele.

Fans af ‘Breaking Bad’ har i årevis ventet på at Bryan Cranston og Aaron Paul ville vende tilbage til universet, som blev skabt med ‘Breaking Bad’.

Gennem de første fire sæsoner har ‘Better Call Saul’ budt på flere karakterer fra ‘Breaking Bad’, heriblandt med kyllingemanden Gustavo Fring fra Los Pollos Hermanos og den hårdføre Mike Ehrmantraut, der har en større rolle i serien.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

Det første afsnit i ‘Better Call Saul’ sæson 6 har premiere på Netflix Danmark den 19. april. Alle afsnit i sæsonen kommer ikke på Netflix med det samme da serien vises sideløbende på amerikansk tv. Afsnittene bliver således først tilgængelige på Netflix Danmark dagen efter de har været vist i USA.

Better Call Saul’ sæson 6 er delt op i to dele hvor første del er på 7 episoder, men anden del, der har premiere den 12. juli, er på seks episoder.

Der er ingen oplysninger om hvorvidt Walter White og Jesse Pinkman dukker op i første eller anden del af ‘Better Call Saul’ sæson 6.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar