Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Waltz for Monica

Waltz for Monica

01/01/2022 | Flixfilm

Waltz for Monica på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have fejlet i Amerika, forfølger jazzsangerinden Monica Zetterlund en karriere i sit hjemland Sverige - men at realisere sine drømme kræver en stor pris.

Waltz for Monica havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Waltz for Monica på YouTube.Se Waltz for Monica på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Waltz for Monica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Waltz for Monica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Waltz for Monica, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Waltz for Monica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar